Shopping Cart
鄭中基 Ronald Cheng - 玩咗先至瞓

鄭中基 Ronald Cheng - 玩咗先至瞓

  • Product Code: WC21001
  • Release Date: 2021-04-16
  • Availability: < Out Of Stock >
  • HK$138.00

< Out Of Stock >


主打 【玩咗先至瞓】 2021年演唱會及大碟主题曲

【My Only One】 電視劇「暖男爸爸」主題曲

12首全新錄音大碟,由殿堂級音樂總監歐丁玉監製 X 英國母帶處理工作室Abbey Road Studios

X 世界級母帶工程師Simon Gibson


01   My Only One (新歌)

02   玩咗先至瞓 Let's Play Before Sleep (新歌)

03   星光伴我心 Starry Night with my Heart

04   無賴 Rascal

05   閉目入神 Close My Eyes

06   猛龍特警隊 G Men 75

07   我代你哭 Let me Cry for You

08   天意 The Will of God

09   時間 人物 地點 Time People and Place

10  想愛你 Loving You

11  晴天陰天雨天 Sunny Day Cloudy Day Rainy Day

12 人若然忘記了愛 If People Forget About Love